Alle categorieën
EN

Home > Over Jonovacorp

Voordat hij zijn eigen bedrijf startte, was de oprichter van Jonovacorp, Joe, al jaren actief in de handel in plastic verpakkingen. Hij was door persoonlijke ervaring getuige geweest van de moeilijkheden bij het inkopen van plastic verpakkingen. Van het zoeken naar fabrieken tot het communiceren van vereisten, hij wist precies dat er veel informatie-asymmetrie was.

Deze ervaringen dienen als katalysator voor Joe's beslissing: de kunststofverpakkingsindustrie veranderen en het bedrijf gemakkelijk maken.

In 1994 vond Joe's moeder een plastic verpakkingsbedrijf, dat werd overgenomen door Joe. Later liet Joe zich inspireren door de namen van zijn familieleden en richtte hij het merk Jonovacorp op. Hij hoopt oprecht dat alle zakenpartners de warmte van ons bedrijf zullen voelen, met ons zullen communiceren als broers en uiteindelijk samen zakelijk succes zullen behalen.

Bij het begin van de oprichting had Jonovacorp slechts één mal en één apparaat. Na 29 jaar ontwikkeling is Jonovacorp uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere productielijnen, en meer dan 450 vormen, die ons in staat stellen om produceren elke dag meer dan 500 miljoen plastic bekers.

Met 29 jaar productie- en marketingervaring heeft Jonovacorp meer dan 30 partners geholpen naamsbekendheid op te bouwen en hun winstmarges te vergroten.

Joe
- DIRECTEUR -

Mijn levenslange streven is om de kunststofverpakkingsindustrie een menselijk tintje te geven en de zakelijke obstakels te elimineren, maar niet ten koste van het milieu.

onze Fabriek

1 Grondstof

2 PP-vel

3 Vormen

4 Logo afdrukken

5 De rand rollen

6 Eindproduct

7 Pakket